Echografie


ACUSON S2000™ HELX™ EVOLUTION


Noul ecograf ACUSON S2000™ HELX™ EVOLUTION are si posibilitatea cuantificarii duritatii unui tesut prin aplicarea tehnologiei ARFI (Acoustic Radiation Force Impulse), rezultatul fiind masurarea vitezei de propagare a unei unde prin diversele structuri asupra carora metoda este aplicata. Posibilitatea de cuantificare este utila in monitorizare a unor boli (de ex. ciroza hepatica).

Ecografie abdominala.


Cu B-mode-ul stelar si imagistica Doppler, sistemul ACUSON S2000™ HELX™ EVOLUTION ofera o calitate a imaginii fara precedent si aplicatii avansate ce ajuta medicul sa vizualizeze si sa caracterizeze tesutul.

Ecografie a sanilor.


Calitate superioara a imaginii si tehnologiile avansate sunt concepute pentru a satisface nevoile unice ale ecografiilor de san. ACUSON S2000™ HELX™ EVOLUTION este primul sistem automatizat cu multiple utilizari, care ofera rapid si confortabil o scanare completa a sanilor.

Ecografie cardiaca


Tehnologiile Siemens ofera o calitate de neegalat a imaginii in procesul aplicatiilor de varf, chiar si pentru cele mai dificile cazuri.

Tehnologie dinamica de intensificare a tesutului de contrast TCE™


Rezolutie Doppler excelenta a culorilor folosind traductorul V5Ms.

Obstetrica / ginecologie.


Solutii complete cu imagini de calitate superioara in 2D, 3D si Dollper, folosite in obstetrica si ginecologie.

Ecografii portionate..


Tehnologia senzoriala demonstrata clinic, ofera imagini de inalta calitate ale tiroidei, sanilor si ecografii musculo-scheletice.

Ecografii vasculare..


Impreuna cu B-mode-ul stelar si ecografia Doppler, sistemul ACUSON S2000™ HELX™ EVOLUTION ofera o calitate a imaginii fara precedent si caracteristici imbunatatite ale fluxului de lucru.
Pagini web Bacau